De huizenmarkt vertoont tekenen van herstel en de prijzen stijgen weer, volgens de recente RTL Z Huizenindex (augustus 2023). Na maanden van prijsdalingen ziet het ernaar uit dat de huizenprijzen volgend jaar weer volop zullen stijgen. Deze stijging, gecombineerd met de huidige krappe woningmarkt en stagnerende nieuwbouw, maakt verhuizen een kostbare zaak.

Wat betekent dit voor jou als huiseigenaar? Met een onzekere woningmarkt is dit het perfecte moment om na te denken over het moderniseren van je huidige woning. Vooral met het oog op een gasloze toekomst. Bij In één dag van het gas hebben we de oplossing: de inductie CV

Waarom een Inductie CV?

De toekomst is elektrisch, en de traditionele gasgestookte verwarmingssystemen maken plaats voor modernere, technologieën zoals inductie CV’s. Maar wat maakt deze systemen zo aantrekkelijk?

Milieuvriendelijk: In tegenstelling tot traditionele gasgestookte systemen, zijn inductie CV’s schoner en efficiënter.

Kostenbesparing: Na de initiële kosten zal een inductie CV op de lange termijn besparen op energiekosten en het onderhoud.

Toekomstbestendig: De overheid stimuleert de overgang naar gasloos wonen. Door nu te investeren in inductie CV’s, maak je je huis klaar voor de toekomst.

Verhuizen of investeren?

Met de verwachte stijging van huizenprijzen en het huidige woningtekort van 390.000 woningen, wordt verhuizen steeds minder aantrekkelijk. De oplossing? Moderniseer je huidige woning.

Bij In één dag van het gas kunnen we je woning snel en efficiënt voorzien van een inductie CV. Hierdoor wordt je huis niet alleen milieuvriendelijker maar ben je ook voorbereid op de toekomstige eisen van een gasloze samenleving.

Investeer nu!

De stijgende huizenprijzen en de krapte op de woningmarkt maken dit het ideale moment om te investeren in je eigen huis. Met een inductie CV van In één dag van het gas maak je je woning klaar voor een gasloze toekomst, zonder de enorme kosten en stress van verhuizen.

Interesse om je woning klaar te maken voor de toekomst? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om over te stappen op een inductie CV.

t