De meeste werkenden kunnen deze maand hun vakantiegeld tegemoet zien. De kans is groot dat ook jij je vakantiegeld krijgt. De term ‘vakantiegeld’ is eigenlijk gedateerd. Want steeds minder vaak wordt dit extraatje besteed aan de vakantie. Ook dit jaar lijkt dat het geval. De vakantie is met alle prijsstijgingen vrijwel onbetaalbaar en als je kiest voor een vliegbestemming dan is het maar de vraag of je er komt met alle personeelstekorten die er zijn.

Overweeg daarom om nu in je energietransitie te investeren!

Eerder vroeger dan later moeten we allemaal van het gas. Als je gas CV binnen afzienbare tijd vervangen moet worden kan dit wel eens het ideale jaar zijn om te starten met je overstap van fossiel gas naar elektrische verwarming en elektrisch verwarmd water.

Met je vakantiegeld als basis hoef je niet zoveel te investeren als je zou denken. We kennen allemaal de verhalen over de dure warmtepomp waarbij je al snel het bedrag van een auto moet overmaken. Maar nu is er de Inductie CV. Een volledig elektrische verwarming die dankzij de inductie techniek een rendement haalt dat ruim 90% hoger ligt dan bij de elektrische ketels die tot nu toe beschikbaar waren. De inductie CV ofwel CVi is met een verwachte prijs vanaf €7.000,- inclusief installatie een stuk aantrekkelijker dan de huidige beschikbare alternatieven. De inductie CV levert hoge temperaturen, zelfs hoger dan je gas CV en biedt je dus een hoog comfort.

En met de verwachte verdere stijging van de gasprijs en de mogelijke daling van de elektriciteitsprijzen in het vooruitzicht is een inductie CV een goede investering waar je met 10 jaar garantie langer plezier van gaat hebben dan je gas CV of warmtepomp.

Dus informeer nu naar de mogelijkheden en reserveer jouw inductie CV met je vakantiegeld! Zo ben je de verwachte maatregelen voor en kan je straks weer genieten van een ‘normale’ vakantie.

t