Over ons

Bij In één dag van het gas! begrijpen dat we anders met onze energiebronnen om moeten gaan. Meer dan 90% van de energie die wij als Nederlandse huishoudens gebruiken bestaat uit fossiele brandstoffen. Als we zo doorgaan zijn deze binnen 40 jaar uitgeput. Bovendien heeft het winnen een negatieve impact op het milieu en de lokale bevolking. Dat geldt voor de inwoners van Groningen, maar ook van bijvoorbeeld Nigeria of Congo, of van de talloze vissersdorpjes die te leiden hebben van de winningen op zee.

Ons Doel

De gevolgen van het gebruik van fossiele brandstoffen kennen we maar al te goed. Onze aarde warmt op met onherstelbare schade tot gevolg.

Vrijwel alle huishoudens in Nederland verwarmen hun woning met gas. Daarom is het onze ambitie om gasverbruik voor de Nederlandse huishoudens drastisch te verminderen. Dat doen we door een snelle en gemakkelijke overstap naar de inductie CV mogelijk te maken.  

Energietransitie
en innovatie

In één dag van het gas! is een jonge, energieke organisatie die de manier hoe we onze woningen in Nederland verwarmen blijvend gaat veranderen. Zo doen we een belangrijke bijdrage in de energietransitie. En dat wordt gewaardeerd! Want we groeien snel en zijn in heel Nederland actief.

Als strategische partner van de European Green Energy Group (EG2) maken we de laatste Nederlandse technologische innovatie voor u beschikbaar! 

Installatie Garantie

Uiteraard werken we uitsluitend met erkende installateurs die door ons gescreend zijn op hun deskundigheid en vakbekwaamheid. Om die reden bieden we een uitgebreide installatiegarantie van 2 jaar zodat u onbezorgd van uw uitstoot-loze verwarming kunt genieten.

Ga vandaag nog van het gas af

Binnen 1 dag vervangen we uw huidige gasketel voor een inductie CV.

U komt dus niet zonder warm water te zitten.

Offerte aanvragenContact
t