De zomer lijkt eindelijke op gang te komen. Daarom introduceren we onze Zinderende Zomeractie. Een uitgelezen kans waarmee u kunt profiteren van een exclusieve korting op onze inductie CV ketels. Zo kunt u nog deze zomer aantrekkelijk overstappen een gasloze verwarming!

Een inductie CV ketel heeft veel voordelen. We willen ertoe bijdragen dat meer mensen van deze voordelen kunnen profiteren. Om die reden zijn we met de fabrikant van de CVi een subsidie aanvraagtraject gestart. Helaas hebben we gemerkt dat het lang kan duren voordat een overheidssubsidie toegekend wordt. We willen niet dat dit proces uw beslissing om over te stappen op inductie CV vertraagt, maar dat u nu al van alle voordelen die deze technologie te bieden heeft kunt genieten en straks goed voorbereid de herfstperiode ingaat.

Met een inductie CV ketel bent u niet langer afhankelijk van gasverbruik. Dit betekent niet alleen dat u geen last heeft van de onzekere toekomst van gas, maar ook dat u bijdraagt aan een duurzamere toekomst door het verminderen van CO2-uitstoot. Bovendien zijn inductie CV ketels uitermate geschikt voor bestaande woningen, omdat ze de bestaande radiatoren kunnen behouden. U hoeft dus geen grote renovaties uit te voeren zoals dat vaak voor een warmtepomp het geval is.

Een ander groot voordeel is dat inductie CV ketels geen buitenunit vereisen, zoals bij een warmtepomp. Dit maakt de installatie eenvoudiger en hoeft u geen ruimte te reserveren voor de buitenunit. Daarnaast kunnen inductie CV ketels hoge temperaturen tot wel 85 graden leveren, waardoor ze ideaal zijn voor woningen waarbij bijvoorbeeld vloerverwarming lastig is aan te leggen.

Reden genoeg dus om mee te doen met onze Zinderende Zomeractie! Neem contact en vraag naar de voorwaarden en om uw persoonlijke korting te ontvangen. Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van de perfecte inductie CV ketel voor uw woning.

Maak deze zomer de overstap naar een efficiënte, duurzame en kosteneffectieve verwarmingsoplossing. Profiteer van de tijdelijke korting en zeg vaarwel tegen gasverbruik, lastige buitenunits en onnodige renovaties. Verander de manier waarop u uw huis verwarmt met een inductie CV ketel!

*Let op: Deze actie is geldig gedurende een beperkte periode en onderhevig aan bepaalde voorwaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie. Aarzel niet, want deze tijdelijke korting is de kans om u deze zomer goed voor te bereiden op een gasloze toekomst.

t