Mogelijkheden met nieuwe- en bestaande installaties

U wilt uiteraard weten waar u aan toe bent voordat de installatie van uw nieuwe Inductie CV gaat beginnen. We geven daarom kort weer hoe het installatie proces werkt en wat u ter voorbereiding kunt doen.

Het is niet altijd verstandig om van uw huidige systeem afscheid te nemen. We geven daarom een paar voorbeelden waarbij het voordelig is om uw huidige verwarming of warmwatervoorziening in tact te laten en te laten samenwerken met de inductie CV.

combineren cvi met gasketel

De vele mogelijkheden om te besparen met de CVi

gasketel vervangen door cvi

Gas ketel vervangen

Uw inductie CV kan in de meeste gevallen op dezelfde plek als uw gas CV worden geïnstalleerd. Onze monteurs verwijderen uw oude gas installatie en sluiten de gastoevoer naar uw CV af.

gasketel vervangen door cvi

Combineer de CVi met uw gasketel

We installeren de inductie CV ketel als hoofdverwarmingsbron voor uw radiatoren of uw vloerverwarming. Uw gas CV ketel koppelen we echter niet af zodat u de keuze houdt tussen gas en elektra.

gasketel vervangen door cvi

Bespaar met een hybride warmtepomp!

Wilt u naast een comfortabele woning ook energie besparen, dan is de combinatie met een hybride warmtepomp de beste oplossing.

gasketel vervangen door cvi

Combineren met uw bestaand heteluchtinstallatie

De CVi vervangt uw indirect gestookte ketel zonder problemen en dankzij de inductietechniek verwarmt deze uw woning nog sneller dan u gewend bent. Met de inductie CV behoudt u dus de voordelen van uw heteluchtverwarming en kunt u profiteren van de voordelen van de inductie CV. 

inductie cv combineren met zonneboiler

Bespaar tot 50% met een zonneboiler

Door uw zonneboiler te koppelen aan de inductie CV heeft u altijd een warme woning en voldoende warm water en bespaart u tevens aanzienlijk op uw energierekening. 

Stap nu over op de inductie CV!

Profiteer snel van een gasloze woning met hoog comfort

Offerte aanvragenMeer informatie
t