Gegarandeerd comfortabel

Onze deskundige, gecertificeerde monteurs plaatsten uw inductie CV geheel volgens de geldende normering. Dat geeft u de zekerheid dat uw installatie veilig en goed is geïnstalleerd. Als extra zekerheid geven we u bovendien 2 jaar garantie op de installatiewerkzaamheden. Dat houdt in dat indien u een storing ervaart die veroorzaakt wordt door een verkeerde of niet correcte installatie wij deze gedurende 2 jaar kosteloos zullen herstellen.

Meer informatie over de Inductie CV > 

5 jaar garantie!

De inductie CV’s van distributiepartner EG2 zijn bijzonder betrouwbaar. Omdat een verbrandingsunit ontbreekt, heeft u  de zekerheid van een comfortabele warmte. Op de CVi  krijgt u daarom maar liefst 5 jaar garantie. Dat is dus gegarandeerd 5 jaar duurzaam verwarmen.

Jaarlijks onderhoud niet nodig!

De CVi is bijzonder onderhoudsarm. Jaarlijks onderhoud  is niet nodig en  u  bespaart de nodige kosten. Het onderhoud dat noodzakelijk is voeren we in het 2e jaar uit. Daarna hoeft u slechts eenmaal in de 4 jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Zo bespaart u na de aanschaf letterlijk honderden euro’s! Dat is mooi meegenomen met de huidige hoge energieprijzen!

t