Haal meer uit uw zonnepanelen
verwarm met de inductie CV!

N

100% elektrische, 0% Gas

N

Altijd eigen zonne-energie gebruiken

N

Past op alle indirect gestookte boilers

N

Kiwa-getest en 10 jaar garantie

N

Comfort zoals u gewend bent

van het gas af met de cvi inductie cv

De inductie CV-ketel gunstig in combinatie
met
zonnepanelen 

Wij zijn In één dag van het gas BV en onze missie is om de agrarische sector en héél Nederland van het gas te helpen met de inductie CV, ofwel CVi.

De CVi is een baanbrekende Nederlandse vinding die uw gasgestookte CV-ketel in zijn geheel vervangt. De CVi levert warm tapwater op CW4 niveau en verwarmt uw radiatoren of vloerverwarming op iedere gewenste temperatuur. En met uw zonnepanelen kunt u met de CVi gemakkelijk extra besparen op uw energiekosten. 

Bekijk hierboven de video over de Inductie CV

van het gas af met de cvi inductie cv
Agrariër laat inductie cv installeren met zonnepanelen

 

Jaap ging in één dag van het gas!

Jaap G.  bespaart nu nog meer aan energiekosten sinds hij zijn woning is gaan verwarmen met de CVi inductie CV.

Boerderij met zonnepanelen en windmolens

De CVi, inductie CV-ketel; een duurzame besparing op uw energierekening

De CVi is volledig elektrisch waardoor u helemaal van het gas af kunt. Met de energie die uw zonnepanelen levert is de CVi 100% een kostenaantrekkelijke en duurzame oplossing. De CVi is kostenaantrekkelijk omdat u geen gas meer nodig heeft voor het verwarmen van uw woning.

De benodigde stroom compenseert u met gemak met de opbrengst van uw zonnepanelen. De overstap naar verwarmen met inductie past daarom goed binnen een toekomstbestendige en duurzame aanpak voor uw agrarisch bedrijf.

Hoe werkt besparen
met de CVi?

Overdag verbruikt de inductie CV uw zelf opgewekte stroom voor uw warm water en verwarming. Daarmee heeft u al een voordeel. U hoeft geen fossiel gas meer in te kopen tegen een alsmaar stijgende gasprijs. Daar komt bij dat het  steeds vaker voorkomt dat u geen opwekte energie kunt terugleveren en er dus steeds vaker helemaal niets voor terugkrijgt. Door meer van uw ‘eigen’ stroom te gebruiken bespaart u daarom kosten.

Maar ook in de avond als uw panelen minder energie opwekken, heeft u voordeel via de aangesloten accumulator. Dat werkt zo: Overdag als uw zonnepanelen energie opwekken, verwarmt de accumulator het water alvast voor u. Als u later wilt douchen of een bad wilt nemen dan beschikt u dus over ‘gratis’ verwarmd water.

N

Overdag verwarmen, ‘s avonds gebruiken

N

Ook als u niet terug kan leveren rendement op eigen stroom

N

Nog meer uit uw eigen zonnepanelen halen

Hoog rendement met inductie CV, nederland binnen 1 dag van het gas
van het gas? kraan wordt dicht gedraait

Hetzelfde comfort maar dan zonder gas

De CVi vervangt direct uw gas- of combiketel zonder dat er verdere aanpassingen nodig zijn. De CVi geeft hoge temperaturen van wel 85°C en verwarmt daarmee moeiteloos al uw kamers.

Via de bestaande aansluiting verwarmen uw radiatoren uw woning met gemak tot 21 graden of meer. In tegenstelling tot een warmtepomp, die lage temperaturen levert en bijvoorbeeld niet geschikt is voor radiatoren en woningen met een houten ondervloer. Bovendien levert de CVi comfortwaarde CW4. Dat is de meest gezochte CV comfortwaarde.

Kortom: Het water voor uw douche of bad is net zo warm als u gewend bent. Zonder buitenunit, hoge installatiekosten of duur onderhoud!

De inductie CV-ketel, het betrouwbare alternatief voor gas

Aanpassingen aan uw woning zijn niet nodig en u heeft geen storende buitenunit. De CVi levert met 85 graden celsius een zeer hoge temperatuur en daarmee krijgt u uw woning met gemak warm.

De CVi is door onafhankelijke instantie Kiwa gekeurd en voorzien van Kiwa-certificaat. Met de CVi heeft u maar liefst 10 jaar volledige garantie. De comfortwaarde CW4 staat garant voor een warme douche en geeft aan dat uw bad in 11 minuten geheel gevuld is met warm water van 40 graden, zoals u gewend bent.

Een CVi-ketel vervangt dus één op één uw huidige (gasgestookte) installatie.

CV Vervangen, installatie van de inductie cv

Wij zijn in één dag van het gas

Wij zijn In één dag van het gas BV en leveren en installeren de CVi als eerste in heel Nederland. We vervangen uw gas CV door de inductie CV zonder dat u er op achteruit gaat. Uw woning wordt dus even warm en u beschikt over hetzelfde of misschien nog wel beter warm water comfort. En kookt u al elektrisch, dan kunt u geheel van het gas worden afgekoppeld. Snel en gemakkelijk.

Onze missie is een gasloos Nederland, omdat wij geloven dat elektriciteit de toekomst van verwarmen is. Wilt u nog veel meer lezen over de revolutionaire CVi?

Ga vandaag nog van het gas af!

Binnen 1 dag vervangen we uw huidige gasketel voor een inductie CV.

U komt dus niet zonder warm water te zitten.

Offerte aanvragen
t